Nieuws en verhalen
Blog

High Tea bijeenkomsten speciaal voor vrouwen uit West

maandag, 26 juni 2017

High Tea bijeenkomsten speciaal voor vrouwen uit West 

Heb je behoefte aan contact met andere vrouwen en moeders? Voel jij je soms alleen? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Kom dan naar onze gezellige High Tea bijeenkomsten!

De dames van Expeditie Westerpark, organiseren om de week op donderdagochtend High Tea Zoet bijeenkomsten. Deze vinden plaats van 09.15-12.00 uur in buurtcentrum de Horizon, Hembrugstraat 156 Spaarndammerbuurt. Graag willen wij geïsoleerde vrouwen en moeders bereiken.

We vinden het belangrijk dat iedereen volwaardig kan deelnemen aan de samenleving. Daarvoor zetten wij ons graag vrijwillig voor in!

Tijdens de bijeenkomsten worden er diverse leerzame activiteiten en workshops georganiseerd voor vrouwen en kinderen. De vrouwen nemen actief deel aan de activiteiten en doen er diverse vaardigheden op. High Tea Zoet is een plek waar vrouwen zich veilig voelen in een sfeer van vertrouwen en wederzijds begrip.

De deelnemers krijgen de gelegenheid om in een open en ontspannen sfeer, andere vrouwen te ontmoeten en sociale contacten op te bouwen.

Elke High Tea Zoet bijeenkomst begint met bewegen op relaxte muziek. Deze lessen worden door ervaren dansinstructeurs verzorgd. Gedurende de workshops wordt er intensief met elkaar over verschillende interessante onderwerpen gesproken. Bijvoorbeeld over gezonde voeding, geldzaken, maar ook over de toekomstplannen van deelnemers. De vrouwen worden door bedreven coaches begeleid om zelfstandigheid te bereiken. Ook krijgen zij diverse tips en handvaten om dat te kunnen doen.

‘Ik kan hier veel leren en andere vrouwen leren kennen. Ik kan advies krijgen, ook over het opvoeden van kinderen. Het is lekker gezellig, het bewegen samen vind ik leuk’, aldus Fatima Alfaf, deelneemster, (30 jaar).

 

High Tea Suikerfeest

 

Wil je meer informatie over High Tea Zoet of wil je je aanmelden? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je bent van harte welkom wij vragen een kleine vergoeding van € 1,- voor de drankjes en hapjes.

Op  vrijdag 30 juni organiseren de High Tea Zoet dames samen met buurtbewoners van een bewonersinitiatief een gezellig multicultureel High Tea Suikerfeest. Het feest start om 16.00 uur tot in de avond.
Je kunt je tot woensdag 26 juni via de mail aanmelden. Kosten: € 2,- waarbij activiteiten, voordrachten en lekkere hapjes zijn inbegrepen.

Wees welkom! met vriendelijke groet, Nayibe, Nustaïda, mevrouw El Bambi en Sharon

 

 

Sharon Winter